Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Daft Punk bateristi yayımlanmamış 5. albümün varlığını doğruladı: “Üzerinde çalışıyorlar”

2018'de rafa kaldırıldığı söylenen albüm, 'RAM' davulcusu Quinn Smith'e göre “raftan iniyor”

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: DAVID BLACK
  • 1 Şubat 2024
Daft Punk bateristi yayımlanmamış 5. albümün varlığını doğruladı: “Üzerinde çalışıyorlar”

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Daft Punk ile çeşitli projelerde birlikte çalışan baterist Quinn Smith'e göre Fransız ikili beşinci albümleri üzerinde çalışıyor olabilir.

Alt.news 26:46 ile yapılan bir röportajda Quinn, Daft Punk’ın 2018'de 'Random Access Memories' albümünün devamı niteliğindeki bir projeye başladıklarını paylaştı. Projenin şu anki akıbeti belirsiz olsa da Quinn Smith, ilgili röportajın bir bölümünde yaptığı yorumlarda, albümün “raftan ineceğini” belirtti.

Daft Punk ile tanıştığı sürece değinen Quinn, söz konusu 5. Albüm için “Devamlı kontrol ediyorum. Üzerinde çalıştıkları söyleniyor” ifadelerini kullandığı söyleşide, raftan inmeyi bekleyen söz konusu projeye ilk davet edilen kişi olduğunu sözlerine ekledi.

1997'de 'Homework' ile çıkış yaptıkları tarihten bu yana sadece dört stüdyo albümü ve Tron Legacy için bir soundtrack albümü yayımlayan Daft Punk için bu proje hayata geçerse, beşinci stüdyo albümleri olacak.

Quinn, Daft Punk'ın bu albümle “bir şeyler yapmasını” umduğunu belirtirken, bu gizemli albüm hakkında konuşmak için ikiliden izin istediğini ve bunun kabul edildiğini belirtiyor.

Daft Punk geçtiğimiz yıl, ‘Random Access Memories’in 10. yılını daha önce hiç görülmemiş görüntülerin yer aldığı bir dizi belgesel paylaşarak kutlamıştı.

‘Memory Tapes’ adlı belgesel dizisi, Julian Casablanca, Pharrell Williams, Todd Edwards, DJ Falcon ve Nile Rodgers gibi isimlerle yapılan röportajları içeriyordu. İkili, bu özel yıl dönümünü kutlamak için albüm kaydının davulsuz bir versiyonunu da dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Quinn ile yapılan röportajı aşağıda izleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...