Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cosmic Gate Ekim’de iki özel canlı yayın yapacak

Miami’den yapılacak iki farklı performans 4 ve 18 Ekim’de yayınlanacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Ekim 2020
Cosmic Gate Ekim’de iki özel canlı yayın yapacak

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Cosmic Gate, Ekim ayında iki farklı canlı performansla sevenleri ile dijital ortamda bir araya gelecek.

Miami’nin popüler mekanlarından The Temple House’da gerçekleşecek “For Your Mind” adlı ilk performans yerel saatle 3 Ekim Cumartesi günü 18:00’da, Türkiye saatiyle 4 Ekim Pazar günü saat 01:00’da başlayacak. Cosmic Gate’in solo ve ortak yapım kendi prodüksiyonlarının domine edeceği ilk yayın “For Your Mind”a ikilinin “Universal Love” ve “Your Mind” parçaları haricinde Andrew Bayer ile iş birliği içinde hazırladıkları “The Launch” ve Andrew Rayel’in yeni teklisi “Everything Everything”e yaptıkları remiks dahil en özel Cosmic Gate yapımları eşlik edecek. Türkiye saatiyle 18 Ekim Pazar günü 01:00’da yayınlanacak ikinci performans ise “The Classics” adıyla farklı bir formatı izleyenlerle buluşturuyor olacak.

Her iki dijital konserdeki müzik dinleme deneyimi, performanslara özel olarak hazırlanan görsel tasarımlarla desteklenecek. Her bir yayına katılım 9.99 dolar olarak ücretlendirilirken, iki gün için bilet almak isteyen Cosmic Gate hayranlarının ödeyeceği tutar 15.99 dolar olacak.

Daha fazla bilgi ve biletler için bu sayfayı ziyaret edebilir, dijital konserlerin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...