Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cassian 25 Ağustos'ta ilk Türkiye şovu için Klein Phönix Park'a geliyor

Anyma'yla yeni ortak çalışması ‘Save Me’ ile büyük beğeni toplayan Cassian, Glitch Fields sunumuyla İstanbul'a geliyor. Etkinlikte ayrıca Drumstone, Black Batu ve Sonvie sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 15 Ağustos 2023
Cassian 25 Ağustos'ta ilk Türkiye şovu için Klein Phönix Park'a geliyor

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sydney’in gelişen elektronik sahnesinden çıkan ve çalışmalarını Los Angeles merkezli olarak sürdüren DJ, prodüktör ve miks mühendisi Cassian, 25 Ağustos’ta İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

Glitch Fields sunumuyla Klein Phönix Park’ta gerçekleşecek etkinlik, geçtiğimiz günlerde çıkan Anyma ile ortak yapım parçası ‘Save Me’ ile büyük sükse yaratan Cassian’ın ilk Türkiye şovu olarak kayıtlara geçecek. ‘Save Me’, uzunca bir süredir gerek Anyma’nın gerekse Tale Of Us ve Cassian başta olmak üzere farklı sanatçıların performanslarında çalınıyordu, bu özelliğiyle piyasaya çıkmadan hafızalarda yer etmeyi başaran özel bir çalışma olan yapım, Anyma’nın merakla beklenen ‘Genesys’ albümündeki 14 parçadan biri.

2009 yılında kendi müzik çalışmalarını yayımlamaya başlayan Cassian, aynı dönemlerde kariyerine başlayan Avustralyalı üçlü RÜFÜS DU SOL ile stüdyoda çalışmaya başladı ve ‘Bloom’ ve ‘Solace’ albümlerini miksledi, bu da ona birden fazla ARIA ödülü ve bir Grammy adaylığı kazandırdı.

Hayden James, What So Not, Crooked Colours, Set Mo, Graace, Running Touch ve daha birçok ünlü isimle çeşitli projelerde ortak çalışma fırsatı yakalayan Cassian’ın sahne arkasındaki verimli çalışmaları, ona Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) tarafından verilen birden fazla altın ve platin sertifikası kazandırdı.

2018 yılında Cassian, RÜFÜS DU SOL’un Rose Avenue etiketindeki ilk sanatçı oldu ve burada ‘Lafayette’, ‘Same Things’ ve ZOLLY ile ortak yapım ‘Magical’ gibi popüler tekliler çıkardı. Afterlife ailesine katılımı ise 2022 yılında, plak şirketinin ‘Unity’ derlemesinin 3’üncü kürasyonunda yer alan ‘Landa’ parçasıyla gerçekleşti.

25 Ağustos Cuma günkü etkinlikte katılımcılar ayrıca Drumstone, Black Batu ve Sonvie sahnede olacak.

Son dönemlerin en beğenilen parçalarından ‘Save Me’yi aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

GLITCH FIELDS PRESENTS: CASSIAN + DRUMSTONE + BLACK BATU + SONVIE | KLEIN PHÖNIX PARK, 25 AĞUSTOS 2023
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...