Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Bershka ve Tidal müzik ve modayı aynı çatı altında birleştiriyor

İş birliği özel etkinliklere, çalma listelerine, mağaza içi deneyimlere ve kapsül koleksiyon tanıtımlarına ev sahipliği yapacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Kasım 2019
Bershka ve Tidal müzik ve modayı aynı çatı altında birleştiriyor

Sanatçıları ve müzikseverleri benzersiz orijinal içerik ve ayrıcalıklı deneyimler ile birbirine daha da yakınlaştıran küresel müzik ve eğlence platformu Tidal, genç kesime hitap eden çizgileriyle sosyal medya, müzik ve modayı birleştiren Bershka ile iş birliğine gitti.

53 ülkede 60 milyondan fazla şarkıyı ve 250.000'in üzerinde yüksek kaliteli videoyu platformunda barındıran Tidal ile beraber Bershka, mağaza içi Tidal deneyimlerinin yanı sıra platformda özel çalma listeleri, orijinal video içerikler ve sanatçılar ile tanışma imkanı sunacak. Bunun yanı sıra Bershka'dan alışveriş yapanlar üç ay boyunca kalite kayıpsız formatta müzik dinleme şansını yakalayacak.

İş birliği kapsamında oluşturulan 'Seeing Sounds' koleksiyonunun ilk tanıtım yüzü Kanadalı sanatçı Tommy Genesis oldu. Sanatçının modelliğini yaptığı, aralarında crop top tişört, tulum bodysuit, sedefli ayna pullu blazer, mini elbise, şişme mont ve ışıkta renk değiştiren metalik renk seçenekleriyle jogger ve kapüşonlu sweatshirt gibi sportif parçaların da olduğu kreasyonlar Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa'daki çeşitli Bershka mağazalarında satışa çıktı.

İş birliğiylr ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz, 'Seeing Sounds' koleksiyonunun ilk kreasyonlarını bu bağlantı aracılığıyla inceleyebilirsiniz.

#Arşiv çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...