Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Ben Böhmer ve Tinlicker’dan ilk iş birliği: ‘Run Away’

‘Run Away’ isimli tekliye Felix Raphael vokaliyle katkı sağladı

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: MISHA SAIED
  • 20 Ocak 2021
Ben Böhmer ve Tinlicker’dan ilk iş birliği: ‘Run Away’

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Ben Böhmer ve Tinlicker ortak yapım ilk parçaları olan “Run Away”i dinleyicilerin beğenisine sundu.

Anjunadeep etiketiyle yayımlanan ve vokalde Felix Raphael ile iş birliğine gidilen çalışma, Tinlicker’ın keskin ve güçlü davul sesleri ile Ben Böhmer’den duymaya alışık olduğumuz sürükleyici ve duygusal melodik düzenlemeleri bir araya getirerek iki ismin sanatından bir füzyon ortaya çıkarıyor.

“Run Away” hakkına konuşan Ben Böhmer, “Bu çalışmaya uzun zamandır emek harcıyorduk. Tinlicker ile aylarca birbirimize kayıtlarımızı karşılıklı olarak gönderip enstrümantal olarak tamamladık. Ama parçanın asıl doğuşu, Felix Raphael’e kayıtları göndermemizle başladı. Muhteşem sesi parçayı farklı bir seviyeye taşıdı ve bugün dinlediğiniz versiyon sonunda ortaya çıkmış oldu” dedi.

“Run Away”, Ben Böhmer ve Tinlicker’ın yakın süre önce yaptığı bağımsız remiks çalışmalarını takip ediyor. Tinlicker’ın bir The Irrepressibles parçası olan “Let Go” parçasına yaptığı remiks ve Ben Böhmer’in Worakls parçası “Red Dressed”e getirdiği yorum, sanatçıların son dönemde beğeni toplayan çalışmaları olmuştu.

Böhmer, 31 Ağustos 2020 sabahı UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan en özel lokasyonlardan biri olan Kapadokya’da balonda özel bir performans gerçekleştirmişti. Cercle’nin girişimi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen performans YouTube'da şimdiye dek yaklaşık 7 milyon kez izlendi.

“Run Away”i aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...