Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Bandcamp’e çalma listesi özelliği geldi

Platform kullanıcıları, satın aldıkları parçalar ile çalma listesi oluşturabiliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 2 Mart 2023
Bandcamp’e çalma listesi özelliği geldi

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Bandcamp kullanıcıları artık satın aldıkları parçalardan uygulama üzerinde çalma listeleri oluşturabiliyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında Epic Games tarafından devralındıktan sonra Bandcamp tarafından hayata geçirileceği sözü verilen özellik, yalnızca uygulamada ve satın alınan müzik çalışmaları ile kullanılabilir durumda. Yeni “Playlist” sekmesine girdikten sonra, satın almış olduğunuz parçaları eklemek için artı sembolüne tıklayarak listelerinize parçalarınızı ekleyebilirsiniz.

Söz konusu yenilik, Bandcamp’in albüm sayfaları, mobil uygulamalar, ürün araçları, ödeme sistemi, arama ve keşfetme gibi temel özellik iyileştirmelerini ve plak basımı ile canlı yayın olanakları gibi yeni servis eklentilerini içeren, platformu ileriye taşıyacak bir dizi yenilik hamlesinin parçalarından biri.

Epic Games, Bandcamp’i satın aldığı sırada şunları söylemişti: “Epic ve Bandcamp, sanatçıların zor kazandıkları paralarının korunması için yarattığı en sanatçı dostu platformu inşa etme konusunda ortak vizyona sahip. Bandcamp, Epic’in içerik, teknoloji, oyun, sanat, müzik ve daha pek çok alanda yaratıcı ekosistemler oluşturmaya yönelik yol haritasında önemli bir rol oynayacak.”

Epic Games geçtiğimiz ay, Fortnite’ta oyun içi bir radyo istasyonunun kürasyonu için Bandcamp’i platform olarak belirlemişti. ‘Radio Underground’ isimli istasyon, 8 Mart'a oyun içi deneyimle birlikte yayında kalacak.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...