Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MÜZİK

B.Traits, yeni mahlası Baby T ile karşımızda

Sanatçı, yeni proje adı altındaki ilk çalışmasını 1 Mayıs'ta Samurai Music'ten çıkarıyor

  • OZAN TEZVARAN
  • 10 Nisan 2020
B.Traits, yeni mahlası Baby T ile karşımızda

Çalışmalarını İngiltere'de sürdüren Kanadalı prodüktör ve sunucu Brianna Price yeni bir proje açıkladı. Sanatçının Baby T mahlası altındaki yeni projesi, yüksek tempo tekno ve jungle tarzlarından esinleniyor. İlk Baby T kısaçaları "Portra", 1 Mayıs'ta Berlin merkezli plak şirketi Samurai Music’ten yayımlanacak. Homemade Weapons ve Ancestral Voices’ın düzenlemelerinin de bulunduğu çalışma, kısaçalara adını veren "Portra" parçasının ambient ve jungle mikslerinin de olduğu 5 farklı versiyondan oluşuyor.

Price, yeni projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Baby T yeni hayata geçirdiğim bir rumuz. Esasında adım Baby Traits iken (Baby’nin kullanımı 18 yaşında Kuzey Amerika’yı turlamaya başlama hikayemi de içeriyor) jungle camiasında daha fazla sahne almaya başlayınca, Baby kelimesini B olarak daha androjen duyulmasını, gereksiz ilginin ve insanların kadın olduğumu öğrendiğinde maruz kaldığım kötülemelerin ortadan kalkmasını amaçlayarak kısaltmak istedim” diye konuştu.

Sanatçı açıklamasının devamında ise şunları sözlerine ekledi: “Bir bakıma, kendi rumuzumun tekrar düzenlemiş hali. Önceden daha hızlı çalardım; hardcore, drum & bass ve jungle. Baby T ile hedeflediğim de bunlara geri dönmek. Ama artık 18 yaşında değilim ve umursamam gereken hiçbir şey yok.”

Price, Ağustos 2019'da ambient temalı plak şirketi Paciphonic'ten ilk teklisi "Rest"i yayımlamış, 2018’de ise "People's Nation" isimli kısaçalarını bir diğer plak şirketi Toto etiketiyle çıkarmıştı.

Sanatçının yeni kısaçalarına ismini veren parça "Portra"nın jungle ve hybrid mikslerini aşağıda dinleyebilir, çalışmanın tümüne buradan ön sipariş verebilirsiniz.

King iş birliğiyle ve okurlarımızın önerileriyle oluşan “Heartbeats Rising”, "No Distractions" ve “Cheers To The Night” çalma listelerimizi Spotify'da takip edin!

Haberin yazarı Ozan Tezvaran'ı takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...