Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Aslandj 'Beginning' ile yepyeni bir yolculuğa yelken açtı

Tecrübeli DJ'in ilk teklisi 'Beginning', Elastic Dimension Records etiketiyle çıktı

  • MIXMAG TURKEY
  • 1 Ağustos 2020
Aslandj 'Beginning' ile yepyeni bir yolculuğa yelken açtı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Türkiye'nin tecrübeli DJ'lerinden Aslandj (Aslan Kurgun), ilk resmi müzik çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Kendi yapımlarını dinleyicileriyle buluşturma yolunda önemli bir adıma imza atan Kurgun'un çıkış teklisi "Beginning", parçanın orijinalinin yanı sıra Nacres'in de bir remiksini barındırıyor.

Antalya doğumlu olan Aslandj, erken yaşlarda müziğe duyduğu merakı ve tutkusu sayesinde 1997 yılında DJ'liğe başladı. Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Türkiye'nin büyük şehirlerinde sayısız kulüp, parti ve festival etkinliğinde boy gösteren Aslandj, yıllar içinde elektronik caz, trip hop, chill out, lounge, ambient, ethnic, minimal, deep house, tech house, progressive house, progressive trance, techno, dub, electronica, downtempo ve psychedelic müzik türevleri gibi geniş bir yelpazede performanslar sergiledi. 2013 yılında Macaristan'da düzenlenen Ozora Festival'ın Pumpui sahnesindeki performansı, Asandj'in öne çıkan uluslararası performanslarından biri olarak kayıtlara geçti.

2016 yılında Antalya'da M.A.D Festival Promo Party'nin organizasyonunu üstlenen ekip içinde yer alan sanatçı, Come Together Community adı altında kendi etkinliklerini düzenlemeye devam ediyor.

Aslandj'in Elastic Dimension Records'dan çıkan yepyeni çalışmasını aşağıda dinleyebilirsiniz.

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...