Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Arda Dölek ile Eymen’i durdurun durdurabilirseniz

İkili, ‘Stop Me’ parçaları ile Beatport’ta indie dance Hype Top 100’de 2’nci sıraya kadar yükseldi

  • MIXMAG TURKEY
  • 21 Mart 2024
Arda Dölek ile Eymen’i durdurun durdurabilirseniz

Arda Dölek ve Eymen, kariyerlerindeki ikinci ortak müzik çalışmalarına imza attı.

2022’nin dikkat çekici projelerinden biri olan ‘Your Game’de bir araya geldikten sonra bir kez daha stüdyodaki güçlerini birleştiren ikili, ‘Stop Me’ isimli yeni çalışmalarını İstanbul merkezli plak şirketi Innerselves’ten çıkardı.

Sanatçıların aşk hayatlarından, acılarından ve duygusal dalgalanmalarından ilham alan parça, dünyaya cesurca "Cesaretin varsa durdur beni" diyor ve bir güç kaynağı olarak dünyanın yüzüne neşe, eğlence ve dansı haykırmayı seçiyor. Beatport’ta indie dance Hype Top 100 listesinde 2’nci sıraya kadar yükselen parçaya Coxenberg’den de bir remiks eşlik ediyor.

Etkileyici synth düzenlemeleri, beklenmedik rap vokalleri ve dur durak bilmeyen güçlü bass dizisi ile parça, dinleyiciler için baştan sona keyifli bir deneyim sağlıyor. Dram ve acı üzerinde durmak yerine, sevgiyi, keyfi ve neşeyi seçme ve teşvik etme vizyonunu benimsiyor. ‘Stop Me’ şimdiden Hollanda, İsviçre, Türkiye ve Almanya'daki sanatçılardan destek alarak dünya çapında dans pistlerinde varlığını hissettiriyor.

‘Stop Me’nin orijinal düzenlemesini ve Coxenberg remiksini aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden ulaşmak için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...