Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Logic Pro X’e yeni güncelleme

Yazılımın 10.5 güncelleme sürümü uzun zamandır beklenen birçok yeniliği beraberinde getiriyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Mayıs 2020
Logic Pro X’e yeni güncelleme

Apple, müzik yapım programı Logic Pro X’in 10.5 sürüm güncellemesini yayınladı.

Logic Pro X’in 10.5 sürümünde eski plug-in eklentilerinden EXS24’un yeniden elden geçirilerek Sampler adını aldığı görülüyor. Arayüzü yenilenen ve çoklu örnekleme fonksiyonları eklenen Sampler, birkaç tık ile kullanıcıların ses dosyaları üzerindeki yaratıcılıklarını artırmasını sağlıyor. Yeni Sampler ile kullanıcılar artık kaydedilmiş sesleri Logic Pro X’te otomatik olarak analiz ederek çalınabilir sanal enstrümanlara dönüştürebilecek.

Live Loops adlı bir diğer yeni özellik, Ableton’ın aranje alanında ses dosyalarıyla loop şeklinde çalışılması özelliğine benzer bir fonksiyonu Logic Pro X’e entegre ediyor. Remix FX modülünde yer alan elektronik efektler de mutlaka incelenmesi özellikler arasında.

Step Sequencer editörü ile kreatif beat yazımı daha kolay hale gelirken, Drum Synth sentezleyicisi ise birçok yeni davul ve perküsiyon sesini müzik yapımcılarının kullanımına sunuyor.

Güncelleme ile birlikte GarageBand ile uyumlu çalışmaya başlayacak Logic Pro X, birbirini tanıyan ortak dosya formatlarının transferi ile iki platform arasında uyumlu bir çalışma birlikteliği yakalıyor olacak.

Logic Pro X’in 2013 yılında piyasaya çıkışından bu yana en büyük güncellemesi olan 10.5 sürümünü indirmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...