Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Annie Mac roman yazdı

Mother Mother isimli kitabın gelecek yıl Mayıs ayında yayımlanması bekleniyor

  • AHMET AYDEMİR
  • 18 Ekim 2020
Annie Mac roman yazdı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Annie Mac olarak bilinen BBC Radio 1 DJ'i ve sunucusu Annie Macmanus roman yazdığını duyurdu. Mother Mother isimli roman Wildfire yayınevi tarafından Mayıs 2021'de piyasaya sürülecek.

''Hayatı tüm sevimsiz gerçekliğiyle yansıtan, çocukluk evresinden yetişkin bir hayata geçiş'' ifadeleriyle tanımlanan kitap, Mary McConnell isminde Belfastlı genç bir kadının, oğlunu kaybetmesi üzerine onu ararken yaşadığı talihsiz durumunu konu ediniyor.

Romanı hakkında konuşan Macmanus, ''Yazmak için iki yılımı alan bu kitap hummalı bir çalışma sonucu ortaya çıktı. Sonrasındaysa bu süreci bütünüyle büyüleyici bulmaya başladım. Kişisel yaşantımda beni güçlü ve özel kılan konulara yoğunlaşmamla birlikte anne olmak, aile bağları, bağımlılık, kadının dayanıklılığı ve teflon tava tutacağı ile anne oğul arasında geçen yaşantı, Belfast'a yaptığım yolculuklar arasında gidip gelirken yol boyunca karşıma çıkan insanların araştırmalarımı birer hazineye dönüştürmesi... Hepsinin kitap üzerinde çok etkisi var. Bu romanı yayımlama şansı tanındığı için minnettarım ve umarım okuyucularıma da bir noktada bu heyecanımı hissettirebilirim. Akıllarına uzunca bir süre yer etmesi dileğiyle'' ifadelerini kullandı.

Wildfire yayınevinin editörü Ella Gordon ise, ''Konu yaratıcı ifadeye geldiği zaman Annie'nin sıcaklığını nasıl size derinden hissettirebildiğini, ayakları yere basan gerçekçiliğini ve ne denli keskin sezgileri olduğunu herkes bilir. Mother Mother gibi bir kitabı yazabilmiş olması bu açıdan sürpriz değil. Hem çok güçlü hem de çok duygusal bir kalbi var, bana verdiği taslakların her bir kısmında gözlerimi dolduran yerler oldu. Sizlere ve dünyaya Annie Macmanus gibi bir yazarı tanıtabileceğim için sabırsızım'' diye konuştu.

Bu bağlantı aracılığıyla romana ön sipariş verebilirsiniz.

‘Dünyanın Ritmi: Londra’ çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...