Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Anastasia Kristensen 19 parçalık derleme albüm çıkardı

Derlemenin gelirleri, kadınların yasal eşitlik mücadelesi için faaliyet gösteren Equality Now organizasyonuna bağışlanacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: SARAH FRESCO
  • 21 Ekim 2020
Anastasia Kristensen 19 parçalık derleme albüm çıkardı

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Anastasia Kristensen toplam 19 yapımdan oluşan bir derleme albüm çıkardı.

Aralarında Raji Rags, Ben Pest, Tim Reaper, Telefon Tel Aviv, Marco Bailey ve VRIL gibi isimlerin olduğu çeşitli sanatçıların parçalarını içeren “Rewire & Acquire” isimli derlemeden elde edilecek gelirin tamamı, kadınların yasal eşitlik mücadelesi için faaliyet gösteren Equality Now organizasyonuna aktarılacak.

“Pandeminin gölgesinde” seyretmekte olan eşitsizlikler, cinsiyet ayrımcılığı ve şiddete karşı duyarlılık geliştirmeyi amaçlayan derlemede Anastasia Kristensen’in “What Colour” adlı kendi çalışması da bulunuyor.

“Rewire & Acquire” derleme albümü hakkında konuşan Kristensen, “Projeyi yaratıcı çalışma etrafında güçlenen arkadaşlığın sembolü olarak görüyorum. Projedeki herkes bu amaç etrafında birleşti. Özellikle şu an küresel çapta tecrübe ettiğimiz zor zamanlarda bu tip yaratıcı iş birliği ortamlarının canlı tutulmasını önemli buluyorum” ifadelerini kullandı.

Sanatçı, “Projenin arka planını paylaştığımda herkes hiç beklemeden katkı sunmak istediği söyledi. Albümü çıkarmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Üstelik doğum günümde çıkmış olması da benim için ayrı bir sevinç kaynağı” şeklinde sözlerini sürdürdü.

“Rewire & Acquire” adlı derleme albüme aşağıdaki bağlantı aracılığıyla erişebilirsiniz.

#Frekans çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...