Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Akai, MPC X özel seri ile 35. yılını kutluyor

Yeni model, Akai'nin bugüne kadarki "en güçlü" prodüksiyon ekipmanı olarak nitelendiriliyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 8 Mayıs 2023
Akai, MPC X özel seri ile 35. yılını kutluyor

Akai, ilk ses örnekleyici modeli MPC-60'ın piyasaya sürülmesinin 35’inci yılını, bugüne kadarki "en güçlü" prodüksiyon ekipmanı olarak tanıttığı yepyeni bir modelle kutluyor.

MPC X Special Edition, Akai'nin son örnekleyici istasyonu olup 100'den fazla efekte ve 48 GB yeni depolama alanına sahip.

Yeni model, dikkat çeken retro renk detayının yanı sıra 35 yıl sonra bile varlığını sürdüren zamansız görünümüyle dikkat çekiyor.

Ayrıca, önceki modele kıyasla iki katına çıkarılan 4 GB RAM ile örnekleme yetenekleri bir üst seviyeye yükseltilirken, yine bir önceki modelde 16 GB olan depolama alanı 48 GB’a çıkarılıyor.

MPC X Special Edition, 25 eklenti enstrümanı ve atmosferik pad’ler ve piyanolar gibi 6.000'den fazla ön ayarlı sese erişim sunuyor.

Akai'nin internet sitesinde şu ifadeler yer alıyor: “MPC X SE, günümüz müzik yapımcıları için en fazla dahili depolama alanı, en fazla bellek ve en fazla donanım kontrolü ile benzersiz bağımsız performans sunuyor.”

Örnekleyici ayrıca, kullanıcıların MIDI, enstrüman, CV/gate ve modüler destekli cihazları kolayca kontrol etmelerine olanak tanıyor ve pikaplardan doğrudan alınan plak seslerini kullanmayı da mümkün kılıyor.

16 adet arkadan aydınlatmalı ped ve 10 inçlik dokunmatik ekrana sahip olan ürün, tüm cihazlarınızı sıralamanıza ve WiFi üzerinden Ableton Link 3 kullanarak cihazlarla kablosuz bağlantı kurmanıza olanak tanıyor.

Tanıtım videosunu aşağıda izleyebilir, MPC X Special Edition ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...