Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

AIAIAI dünyanın ilk kablosuz stüdyo monitörünü tanıttı: UNIT-4

UNIT-4, tamamen geri dönüştürülmüş materyaller kullanılarak üretildi

  • MIXMAG TURKEY
  • 12 Ekim 2023
AIAIAI dünyanın ilk kablosuz stüdyo monitörünü tanıttı: UNIT-4

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

AIAIAI, dünyanın ilk kablosuz stüdyo monitörlerini piyasaya sürdü. UNIT-4 adı verilen model, tamamen pil ile çalışıyor ve 20 saatlik oynatma süresi sunuyor.

Ultra-düşük gecikmeli kablosuz monitörler, AIAIAI'nin 2021 TMA-2 Studio Wireless+ modelinde rastladığımız özel W+ Link teknolojisi sayesinde kayıpsız ses sağlıyor.

Hoparlör başına sadece 2,5kg ağırlığında olan UNIT-4'ün üretiminde %100 geri dönüştürülmüş plastikler kullanıldığı bildirildi.

Geri dönüştürülmüş materyallerle üretilmesinin yanı sıra, her bir parçanın yapımında yapıştırıcı ürünler kullanılmamış, bu nedenle her bir bileşen çıkarılıp yerine takılabilir özellikte. Frekans tepkisi 50Hz'den 20kHz'e kadar olan model, AIAIAI uygulaması üzerinden erişilebilen özelleştirilebilir bir EQ eğrisine de sahip.

AIAIAI'nin kurucusu Frederik Jørgensen, UNIT-4 ürünleriyle ilgili verdiği demeçte şöyle dedi: "Yaratıcı süreçteki engebeleri nasıl ortadan kaldırabileceğimiz üzerine sürekli çalışıyoruz. Müzik yapma süreci daha dinamik ve iş birliğine dayalı hale gelirken, UNIT-4'ü yaratıcı sınırları zorlamaya devam eden müzik insanlarına güç vermek için oluşturduk."

Ürün yöneticisi Tom Fletcher ise şunları kaydetti: "Dinamik iş akışına sahip müzik yaratıcıları için kablo gerektirmeyen mobil müzik yaratımında daha önce bu anlamda eksikler vardı. UNIT-4 ile kompakt hoparlör tasarımının sınırlarını zorlayarak, tamamen kablosuz ve taşınabilir bir referans stüdyo monitörü oluşturduk."

Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...