Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
MODA

Adidas SPEZIAL sergisi, Blackburn’de düzenlenecek Britanya Tekstil Bienali’nde katılımcılarla buluşacak

Geçmişten bugüne kadar tasarlanmış olan 1.000 çiftten fazla Adidas ayakkabının yanı sıra tanıtımı ilk kez yapılacak bir ayakkabı da sergide yer alacak

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 28 Eylül 2019
Adidas SPEZIAL sergisi, Blackburn’de düzenlenecek Britanya Tekstil Bienali’nde katılımcılarla buluşacak

Adidas SPEZIAL, 1000’den fazla ayakkabının ve ilk kez tanıtılacak olan Blackburn SPZL’nin sergilenmesi için 4 - 20 Ekim tarihleri arasında rotasını Blackburn’e çeviriyor.

Küratörlüğünü Adidas SPEZIAL serisinin marka danışmanı ve tasarımcısı olan Gary Aspden’in üstlendiği sergi, görkemli Cotton Exchange’de düzenlenecek. Kendi kişisel arşivinden ve diğer Adidas koleksiyonerlerinden toplanan 1000 çiftten fazla Adidas ayakkabı bir vitrin içerisinde sergiye sunulacak.

Sergide Adidas Blackburn SPZL de ilk kez tanıtılacak. Adidas Blackburn SPZL’nin Nightsafe özel baskılı 200 çift ayakkabısı da sergi boyunca satışta olacak ve elde edilen tüm gelir genç evsizlere yardım etmek için çalışan yerel hayır kurumu Nightsafe’e bağışlanacak.

Adidas Blackburn SPZL, yakında çıkacak olan “Sonbahar-Kış 19” serisinin tanıtılacak ilk ürünü olacak. Ayakkabı kırmızı/yeşil rengini Lanchasire’ın simgesi olan gülden esinlenirken, ismini de Gary Aspden’in gençlik yıllarının büyük bölümünü geçirdiği, çalışmalarına ilham kaynağı olan kasabadan alıyor.

Sergi kapsamında gerçekleşecek gösteriler, konuşmalar ve gösterimler de dahil olmak üzere tam bir etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Bilet satışından elde edilen tüm gelir yerel hayır kurumu Nightsafe’e bağışlanacak. Ayrıca Hanon'un Adidas SPEZIAL’in perakende satışını yapacağı bir bölüm de sergi alanı içerisinde bulunacak.

Big Burn Istanbul 2019'a özel hazırladığımız Spotify listemizi dinleyin.

Moda editörümüz Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...