Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
TEKNOLOJİ

Ableton yeni Push ürününü tanıttı

Ableton Push 3, bilgisayardan bağımsız kullanılabilen konfigürasyon seçeneği ile birlikte geldi

  • MIXMAG TURKEY
  • 23 Mayıs 2023
Ableton yeni Push ürününü tanıttı

Ableton, Push'un en son versiyonunu tanıttı.

Bağımsız bir enstrüman olarak yapılandırılabilen yeni Push, parmak basıncını ve X ve Y eksenlerindeki yerleşimini algılayan 64 MPE uyumlu pad tuşuna sahip; bu da her nota için ince kontrol olanağı sağlıyor. Bir akor içindeki bazı notaları filtrelemek ya da farklılaştırmak daha da kolaylaştığı gibi, bir pad tuşu içinde birden çok artikülasyon belirlemek mümkün.

Dış enstrümanları, synth'leri ve efektleri doğrudan Push'un yerleşik ses arayüzüne bağlayarak doğrudan Push setinize veya Ableton Live'a kaydedebiliyorsunuz. Ayrıca, birleşik Eurorack/Push kurulumu için modüler ekipmanlarınıza sinyal gönderebilir, uyumlu MIDI ekipmanlar ile yeni Push'u kullanabilirsiniz.

Bağımsız bir enstrüman olarak Push, bilgisayar olmadan da müzik üretiminin merkezinde olacak şekilde tasarlandı. Dahili bir batarya ve depolama alanı ile, Ableton Live'dan tanıdığınız enstrüman ve efektlerle, kendi ses paketleriniz ve örnek kütüphanelerinizle birlikte tek bir kablo takmadan müzik yapabilir, kablosuz bağlantı yoluyla Push ve Live arasında setleri transfer edebilirsiniz.

Push 3, farklı ihtiyaçları ve bütçeleri karşılamak için iki farklı yapılandırma seçeneğiyle birlikte geliyor. İşlemcili ve işlemcisiz satın alma seçeneklerine sahip olan yeni Push’unuzu işlemcisiz olarak satın alırsanız, daha sonra yükseltme kiti kullanarak kendiniz de ekleyebilirsiniz. Ayrıca Push 3 içindeki işlemciyi, sabit diski ve bataryayı daha sonra son teknolojik ilerlemelere göre değiştirmek de mümkün.

Bağımsız kullanılabilen işlemcili Push 3 1.999 dolardan, bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duyan işlemcisiz Push 3 ise 999 dolardan satışa sunuldu. Yeni Push ile ilgili tüm detayları buradan görebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...