Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Yaz esintisi 12 Eylül’de Çeşme Fly-Inn Beach’te devam edecek

Sezer Uysal, Lunar Plane, Wolfson, Milimaudio, VIIA ve b2b performanslarıyla Hard Reset ile Minstrel etkinlikte sahne alacak sanatçılar arasında

  • MIXMAG TURKEY
  • 3 Eylül 2020
Yaz esintisi 12 Eylül’de Çeşme Fly-Inn Beach’te devam edecek

E-posta listemize katılarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Çeşme’nin en gözde mekanlarından Fly-Inn Beach, 12 Eylül Cumartesi günü A Taste of Summer etkinliği ile yaz esintisinin dans ve müzikle devam ettiği bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Bir Sonance Festival markası olan A Taste of Summer, önceki yıllardaki etkinliklerinden farklı olarak bu etkinlikte dans müziğinin yerli sahnesinden isimlerini ağırlıyor olacak.

Techno’nun aydınlık ve karanlık tınılarıyla dolup taşacak A Taste of Summer 2020 atmosferinde Sezer Uysal, Lunar Plane, Wolfson, Milimaudio, Ongun Tütüncü, UGR ve canlı şovu ile VIIA dikkat çeken isimler arasında.

Öğlen 12’de başlayıp gün bitimi saatler 00:00'ı gösterdiğinde sona erecek olan etkinlikte ayrıca b2b performanslarıyla Hard Reset ile Minstrel, Serdar MJK Tepe & Mikki Vargas, CNDD & el Capitan ve Can Ünsal da Fly-Inn Beach kabininde olacak.

Önceki yıllarda HVOB, Oliver Huntemann, Victor Ruiz, Giorgia Angiuli ve Animal Picnic gibi pek çok uluslararası ismi ağırlayan A Taste of Summer, yaz sıcaklarının son demlerinin yaşandığı günlerde müzikseverlere dans ederek ferahlama fırsatı sunacak. Daha önce 11 Eylül Cuma tarihinde gerçekleşeceği duyurulan etkinlik, müzikseverlerden gelen yoğun talep üzerine 12 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınırlı kapasite ile gerçekleşecek etkinliğin biletlerine bu bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

A TASTE OF SUMMER 2020, FLY-INN BEACH, ÇEŞME - İZMİR | 12 EYLÜL 2020

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...