Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü

2019 İngiliz Moda Ödülleri, Tasarımcıların Tasarımcısı Christopher Kane ve Resort Koleksiyonu: TECHNOSEXUAL

Elegant şıklık yeraltı kültürünün aykırı imajıyla bütünleşti

  • GÖRKEM BAHRİYELİ
  • 12 Aralık 2019

33 yıldır düzenlenen ve moda dünyasının Oscarları olarak da bildiğimiz prestijli İngiliz Moda Ödülleri, 2 Aralık Pazartesi günü Londra’daki The Royal Albert Hall’da görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Moda dünyasına yön veren sayısız ismin katılımıyla gerçekleşen gecede, 16 farklı kategoride ödül verildi. Kazananların isimlerini ve ödül aldıkları kategorileri buradan inceleyebilirsiniz.

Bu yıl ilk kez verilen 'Tasarımcıların Tasarımcısı' (Designers’ Designer) ödülünün sahibi, önceki yıllarda en iyi kadın-giyim ve en iyi koleksiyon gibi iddialı dallarda ödül kazanan Christopher Kane’den başkası değil. 2019 yılında da kendi ismini taşıyan markası ile yaratıcı ve yenilikçi adımlar atan Kane, yaptığı iş birlikleri ve tasarım kalitesi ile global çaptaki başarılarına başarı katarak bu ödüle layık görüldü.

Kane, 2020 Resort koleksiyonu ‘Technosexual’ ile elegant şıklıkla yeraltı kültürünün aykırı imajını mükemmel bir şekilde harmanlıyor. İlhamını banliyö genelevlerinden alan ve bu ilhamın robotik bir fanteziye dönüştürüldüğü koleksiyonda, parlak grafik desenler, göze çarpan sloganlar ve logolar, romantik dantel işlemelerle bir araya getirilen parlak metalik ve fütüristik kumaşlar oldukça dikkat çekiyor.

Katalog çekimlerinin Suffolk’ta bulunan bir uçak hangarında yapıldığı koleksiyon, tanıtıldığı andan itibaren satışa sunuldu ve büyük ilgi gördü. Yeni tasarımların yakında satışa sunulması planlanırken, Christopher Kane’in marka ve kisisel Instagram hesaplarından paylaştığı görseller, koleksiyona olan ilgiyi ve merakı bir hayli arttırıyor. Tasarım elbiselerin, işlemeli eteklerin, tişörtlerin, kapüşonluların ve daha fazlasının bulunduğu geniş yelpazeye sahip koleksiyonu buradan inceleyip satın alabilirsiniz.

Sosyal medya influencer'ları, ünlüler ve stil sahibi DJ'ler tarafından kolaylıkla benimsenebilecek parçalar barındıran ‘Technosexual’, önemli kırmızı hali etkinliklerinden Londra’nın ikonik yeraltı klüplerine, elektronik müzik festivallerinden, son yıllarda metalaştığı için eleştirilen Burning Man’e kadar birçok yerde karşımıza çıkacak gibi.

Koleksiyonun katalog çekimlerini ve Kane’in Instagram paylaşımlarını aşağıda bulabilirsiniz.

View this post on Instagram

Resort 20 TECHNOSEXUAL #ChristopherKane #Resort20

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane) on

#Turkuaz çalma listemizi Spotify'da takip edin.

Moda editörümüz Görkem Bahriyeli'yi takip edin.

Yükleniyor...
Yükleniyor...